Je bekijkt nu Combinant viert Internationale Vrouwendag

Combinant viert Internationale Vrouwendag

  • Leestijd:1 minuten gelezen

✨Vandaag op Internationale Vrouwendag wil Combinant haar zeven vrouwelijke collega’s in het zonnetje zetten! ✨

Op deze foto vijf van onze zeven zeer gewaardeerde vrouwelijke collega’s.

Dit jaar staat Internationale Vrouwendag in het teken van #EmbraceEquity. Zoals ze op hun website stellen: “Equity is not just a nice-to-have, it’s a must-have”. En het is van cruciaal belang om het verschil tussen billijkheid en gelijkheid te begrijpen.

“Gelijkheid is de deur open laten voor iedereen die de middelen heeft om het te benaderen; billijkheid zorgt ervoor dat er een weg naar die deur is voor degenen die het nodig hebben.” – Caroline Belden (schrijFSTER, ‘The Inclusion Solution’)